Eğitim

2024 Öğretmenevinde 1 gecelik konaklama ücreti ne kadar

2024 yılı fiyatları ile Öğretmen evlerinde 1 gece konaklamanın bedeli kaç TL, Öğretmenevi‘nde kalan sivil öğretmen ve memurlar kaç lira ödeyecek?

Abone Ol

Türkiye genelinde hemen hemen her il ve ilçede Öğretmenevi bulunuyor. Bu Öğretmenevleri başta Öğretmenler olmak üzere vatandaşlara yeme içme, vakit geçirme ve konaklama hizmeti sünüyor. Bu hizmetler öğretmenlere indirimli sunuluyor. Peki Öğretmenevlerinde 1 Gecelik konaklama ücreti kaç TL?

Öğretmenevleri milli eğitim bakanlığı bünyesinde hizmet veriyor. Türkiye'nin 81 ilinin hemen hemen bütün ilçelerinde Öğretmenevleri aktif bir şekilde hizmete açık tutuluyor. Öğretmenler bu hizmetlerden sürekli yararlanabiliyor. Öğretmenler, Öğretmenevi hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanıyor. Genellikle %20 civarında olan bu indirim zaman zaman bakanlık kararıyla daha yüksek oranlara çıkarılabiliyor.geçtiğimiz yıllarda alınan kararla Öğretmenevleri sivillere de açıldı. Artık siviller de Öğretmenevlerinden yararlanabiliyor. Ancak siviller Öğretmenevlerinden yararlandığında daha fazla ücret ödemek durumunda kalıyor 

Öğretmenevi 1 Gecelik konaklama ücreti kaç TL?

Öğretmen evinin konforuna, bulunduğu ile, ilçeye, turistik bölgede olup olmamasına, sunduğu hizmetlere göre Öğretmenevlerinin günlük fiyat tarifesi değişiklik gösterebiliyor. Ama ortalama olarak Öğretmenevi fiyatları Öğretmen, memur, sivil sıralaması ile günlük 800-900-1000 TL civarında bir ücretle hizmet sünüyor.

konaklamayı düşündüğünüz öğretmen evinin güncel fiyatını Öğretmenevi müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında talep çok olması nedeniyle Öğretmen evlerinde yer bulmak güç olduğundan daha önceden rezervasyon yaptırmak büyük önem taşıyor.

{ "vars": { "account": "G-MPYKXW0MJX" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }