• BIST 100

    10924,50%-1,34
  • DOLAR

    42,21% 0,25
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5430,60% 0,78
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

Van İl MEM Rekor Promosyon İçin İhaleye Çıkıyor

Van Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023 yılına bıraktığı maaş promosyonu sözleşmesi için yarın rekor tabanla ihaleye çıkıyor.

Eğitim 24.01.2023 10:24:00 0
Van İl MEM Rekor Promosyon İçin İhaleye Çıkıyor

Van Milli Eğitimden rekor taban ücretle promosyon ihalesi. 2022 yılında adeta patlama yaşayan maaş promosyonu ücretleri nedeni ile çok sayıda kurum daha önce yaptıkları maaş promosyon sözleşmelerinin güncellenmesi talebi ile bankalara başvuru gerçekleştirmiş, bazı kurumlar ise mevcut sözleşmelerini güncelleyerek daha önce yapılan anlaşmanın çok üzerindeki rakamlara imza atmıştı. Ancak 2023 maaş zammını bekleyen kurumlar ise ihale işini yeni yıla bırakmıştı. Van Milli Eğitim Müdürlüğü de tüm personeli ilgilendiren maaş promosyon anlaşmasına verilen teklifleri yetersiz bulmuş ve ihaleyi ertelemişti. 

Van Milli Eğitim Müdürlüğü, ertelediği banka maaş promosyonu sözleşmesi için ihaleye çıkıyor. İl Müdürlüğü 25 Ocak 2023 tarihinde öğretmenlerin ve diğer müdürlük personelinin promosyon anlaşması için ihale düzenleyecek.

30 BİN LİRA PROMOSYON BARAJININ AŞILMASI BEKLENİYOR

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz haftalarda öğremtenlerin ve diğer personelin maaşlarını içeren 11 bin kişiyle yapılan promosyon ihalesinde bankalar tarafından verilen rakamların sendika başkanları tarafından uygun görülmemesi nedeni ile ihale ileri bir tarihe ertelenmişti.

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından apılan ihalede Ziraat Bankası'nın 3600 lira promosyon teklifi ise sosyal medyada geniş tepkilere sebep olmuştu.

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu gelişmelerin ardından daha fazla personeli kapsayan yeni sözşleşme için 25 Ocak 2023 tarihinde (yarın) 18 bin personeli içine alan banka maaş promosyon ihalesine çıkacak.

Birkaç ilçe milli eğitim müdürlüğünün personelinin maaş promosyonu için birleşerek çıkılacak olan ihalede 30 bin lira alt limit olarak belirlendi.

Banka maaş promosyonu ihalesi açık arttırma usulu yapılacak.

Maaş promosyonu ihalesinde bankalar tarafından 30 bin lira ve üzeri verilecek tekliflerde ise anlaşma sağlanıp 3 yıllık ücretin peşin olarak yatırılması istenecek.


'İnce Hastalık' Teşhisi Konulan Deneyimli Öğretmen Hayatını Kaybetti!

Öğretmenlerin Yüzü Güldü: Bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Tarihin En Yüksek Maaş Promosyonu Anlaşması!

40 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Yaşam Mücadelesini Kaybetti!

MSB'den Suriyeli Askeri Öğrenci İddialarına Sert Yanıt!

Adalet Bakanlığı Yönetmeliği Yayımlandı: Hafta Sonu Noterlik Mesaisi Standartlaştı!

Norm Fazlası Öğretmenlerin Re'sen Ataması İptal Edildi!

Staj Başlangıcı Sigortalılık Başlangıcı Sayılacak mı? İşte Kanun Teklifinin Getirdikleri!

MEB’den Okul Öncesi Öğretmenlerine Dev Destek! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Uygulama Videoları Yayında!

11. Yargı Paketi Meclis’e Ne Zaman Geliyor? Af Beklentisi Yerine İnfaz Düzenlemesi Öne Çıkıyor

Arnavutköy Korkmaz Yiğit AL Öğretmeni Ayşe Bumedien Hayatını Kaybetti!

Marmara Depremi Sonrası İstanbul Okulları Kapsamlı Denetimde! MEB'den 'Güvenli Okul' Açıklaması!

Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmî Gazete'de Yayımlandı!

Yeni Jandarma Kıyafet Yönetmeliği Resmen Yürürlükte: Dövme Yasağı Netleşti!

Milli Eğitim Akademileri Geliyor! Yönetici Ek Dersleri Artacak mıydı? Beklenti Boşa Çıktı!

Bedelli Askerlik Ücretine Rekor Zam Geliyor! Ocak 2026'da 330 Bin TL Eşiği Aşılabilir!

Öğrenci Servisi Metrelerce Yükseklikten Devrildi! Olay Yerine Çok Sayıda Jandarma ve Sağlık Ekibi Sevk Edildi!

Bakan Şimşek'in Açıklaması Sonrası Tüm Harçlar Netleşti: Pasaport, Ehliyet ve Harçlara %25,49 Zam Geliyor!

Öğretmenlerin En Büyük Sorunları Neler? Bürokratik Yük, Proje Yorgunluğu ve Maarif Modeli Sahadaki Etkileri Gündemde!

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN 17 BİN PERSONEL MÜJDESİ! Hemşire ve Ebe Alımları Hangi Tarihlerde Yapılacak?

ÖMK Sonrası İlk Büyük Düzenleme: Yönetici Sınav Konuları Güncellendi!

Yenipazar'da Görev Yapan Özel Eğitim Öğretmeni Merve Kaplan Vefat Etti!

Öğretmenlere Yeni Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Başlıyor!

Enkaz Altında Dram: “İyi ki doğdun ortancamız” Notu Yürekleri Dağladı

Urla İlçe MEB'de Görevli Bekir İnan Hayatını Kaybetti!

MEB Şartlarını Taşıyan Rehber Öğretmen Aranıyor! Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacak? İşte Tüm Detaylar!

MEB Öğretmenlerine ÖSYM’den Yeni Sınav Görevi Duyurusu

Ayvalık Altınova Okulu Öğretmeni Zehra Güneş Vefat Etti!

MEB'de Liyakat Dönemi! Milli Eğitim Akademisi, Yönetici Standartlarını Şeffaflıkla Belirleyecek!

Memur Maaş Zammı Krizi: KESK, 2026-2027 Kararını Mahkemeye Taşıdı

Dokuz Eylül Üniversitesi’ne Tarihi Teklif: 106 Bin TL Promosyon mu, 300 Bin TL Faizsiz Kredi mi?

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
14.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4