• BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,10% 0,04
  • EURO

    48,71% 0,69
  • GRAM ALTIN

    5400,36% 0,17
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

MEB’de 11 milli eğitim müdürünün yeri değişti yeni atamalar yapıldı

MEB’de 11 milli eğitim müdürünün yeri değişti yeni atamalar yapıldı

Eğitim 20.11.2024 00:15:00 0
MEB’de 11 milli eğitim müdürünün yeri değişti yeni atamalar yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığında görevden alma ve yeni atama işlemleri devam ediyor. Bakanlık tarafından yapılan son değişiklikle birlikte 11 milli eğitim eğitim müdürünün yeri değişti. İşte detaylar:

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, Milli Eğitim Bakanlığının talimatıyla başlatılan kapsamlı bir yapılanma süreci sonucu önemli değişiklikler yaşandı. İl genelinde birçok ilçe milli eğitim müdürünün görev yerleri değiştirilirken, bazıları da görevden alındı.

Bakanlığın, illerden bağlı ilçelerdeki milli eğitim müdürlerine ilişkin değişiklik önerileri istemesiyle başlayan süreçte, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü de önemli değerlendirmeler yaparak Bakanlığa tekliflerde bulundu.Bakanlık, gelen bu teklifleri değerlendirerek Konya'da da önemli atamalar gerçekleştirdi.

Özellikle görev süresi altı yılı aşan ilçe milli eğitim müdürlerine yönelik bir rotasyon beklentisi varken, bu süreç sınırlı bir çerçevede gerçekleşti.

İlçelerde Yaşanan Değişiklikler

  • Ereğli ve Seydişehir: Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, araştırmacı olarak il milli eğitim müdürlüğüne alındı. Yerlerine sırasıyla Memur Sen Ereğli Başkanı İlhan Yılmaz ve Şube Müdürü Nizamettin Doğan atandı.
  • Merkez İlçeler: Selçuklu ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürleri arasında 'becayiş' usulüyle görev değişimi yapıldı. Turan Kayacılar Karatay'a, Sami Sağdıç ise Selçuklu'ya atandı.
  • Çeltik ve Karapınar: Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin'in Tuzlukçu'ya şube müdürü olarak atanması eğitim çevrelerinde şaşkınlık yarattı. Yerine ilçenin mevcut şube müdürü atandı. Karapınar'da ise ilçe milli eğitim müdür vekili şube müdürlüğüne çekilirken, yerine ilçe öğretmen evi müdürü atandı.
  • Diğer İlçeler: Derbent, Sarayönü, Yalıhüyük, Ahırlı ve Altınekin ilçelerinde de yeni müdür atamaları yapıldı.

Değişikliklerin Nedenleri ve Beklentiler

Bu kapsamlı değişikliklerin nedenleri arasında, eğitimde verimliliği artırmak, yeni bakış açıları getirmek ve farklı deneyimlere sahip yöneticilerle eğitim sistemine dinamizm kazandırmak olduğu düşünülüyor.

Konya'da, diğer ilçelerde de benzer değişikliklerin olabileceği yönünde söylentiler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde, il genelinde atamalarla ilgili daha fazla bilgi netleşmesi bekleniyor.

Bu değişikliklerin Konya'nın eğitim sistemine nasıl yansıyacağı ve öğrencilerin eğitim hayatında ne gibi etkiler yaratacağı merakla bekleniyor.


Öğretmenlerin Yüzü Güldü: Bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Tarihin En Yüksek Maaş Promosyonu Anlaşması!

40 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Yaşam Mücadelesini Kaybetti!

MSB'den Suriyeli Askeri Öğrenci İddialarına Sert Yanıt!

Adalet Bakanlığı Yönetmeliği Yayımlandı: Hafta Sonu Noterlik Mesaisi Standartlaştı!

Norm Fazlası Öğretmenlerin Re'sen Ataması İptal Edildi!

Staj Başlangıcı Sigortalılık Başlangıcı Sayılacak mı? İşte Kanun Teklifinin Getirdikleri!

MEB’den Okul Öncesi Öğretmenlerine Dev Destek! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Uygulama Videoları Yayında!

11. Yargı Paketi Meclis’e Ne Zaman Geliyor? Af Beklentisi Yerine İnfaz Düzenlemesi Öne Çıkıyor

Arnavutköy Korkmaz Yiğit AL Öğretmeni Ayşe Bumedien Hayatını Kaybetti!

Marmara Depremi Sonrası İstanbul Okulları Kapsamlı Denetimde! MEB'den 'Güvenli Okul' Açıklaması!

Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmî Gazete'de Yayımlandı!

Yeni Jandarma Kıyafet Yönetmeliği Resmen Yürürlükte: Dövme Yasağı Netleşti!

Milli Eğitim Akademileri Geliyor! Yönetici Ek Dersleri Artacak mıydı? Beklenti Boşa Çıktı!

Bedelli Askerlik Ücretine Rekor Zam Geliyor! Ocak 2026'da 330 Bin TL Eşiği Aşılabilir!

Öğrenci Servisi Metrelerce Yükseklikten Devrildi! Olay Yerine Çok Sayıda Jandarma ve Sağlık Ekibi Sevk Edildi!

Bakan Şimşek'in Açıklaması Sonrası Tüm Harçlar Netleşti: Pasaport, Ehliyet ve Harçlara %25,49 Zam Geliyor!

Öğretmenlerin En Büyük Sorunları Neler? Bürokratik Yük, Proje Yorgunluğu ve Maarif Modeli Sahadaki Etkileri Gündemde!

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN 17 BİN PERSONEL MÜJDESİ! Hemşire ve Ebe Alımları Hangi Tarihlerde Yapılacak?

ÖMK Sonrası İlk Büyük Düzenleme: Yönetici Sınav Konuları Güncellendi!

Yenipazar'da Görev Yapan Özel Eğitim Öğretmeni Merve Kaplan Vefat Etti!

Öğretmenlere Yeni Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Başlıyor!

Enkaz Altında Dram: “İyi ki doğdun ortancamız” Notu Yürekleri Dağladı

Urla İlçe MEB'de Görevli Bekir İnan Hayatını Kaybetti!

MEB Şartlarını Taşıyan Rehber Öğretmen Aranıyor! Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacak? İşte Tüm Detaylar!

MEB Öğretmenlerine ÖSYM’den Yeni Sınav Görevi Duyurusu

Ayvalık Altınova Okulu Öğretmeni Zehra Güneş Vefat Etti!

MEB'de Liyakat Dönemi! Milli Eğitim Akademisi, Yönetici Standartlarını Şeffaflıkla Belirleyecek!

Memur Maaş Zammı Krizi: KESK, 2026-2027 Kararını Mahkemeye Taşıdı

Dokuz Eylül Üniversitesi’ne Tarihi Teklif: 106 Bin TL Promosyon mu, 300 Bin TL Faizsiz Kredi mi?

Dokuz Eylül Üniversitesi’ne Tarihi Teklif: 106 Bin TL Promosyon mu, 300 Bin TL Faizsiz Kredi mi?

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4