• BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,21% 0,06
  • EURO

    48,80% -0,14
  • GRAM ALTIN

    5497,31% 1,18
  • Ç. ALTIN

    9015,99% 0,00

EGM'de Rekor Promosyon Anlaşması Tamamlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 330 bini aşkın personelini kapsayan maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Vakıfbank’ın 90 bin TL’lik teklifine karşı İş Bankası, rakamı 100 bin TL’ye yükselterek ihaleyi kazandı.

Genel 23.10.2025 00:42:00 0
EGM

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 330 bini aşkın personelini kapsayan maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Vakıfbank’ın 90 bin TL’lik teklifine karşı İş Bankası, rakamı 100 bin TL’ye yükselterek ihaleyi kazandı. Üç yıl boyunca geçerli olacak anlaşma ile polis teşkilatı tarihinin en yüksek promosyon ödemesi yapılacak.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), yaklaşık 330 bin polis memurunu ilgilendiren 2025 yılı maaş promosyon ihalesini rekor bir sonuçla tamamladı. İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya'nın talimatıyla yapılan nihai pazarlıklar sonucu, İş Bankası teklifini 100.000 TL'ye yükselterek ihaleyi kazandı. Üç yıl süreli geçerli olacak anlaşma kapsamında, Emniyet Teşkilatı mensuplarına personel başına 100.000 TL tutarında tek seferlik ve peşin promosyon ödemesi yapılacak. İhalede Vakıfbank'ın son teklifi ise 90.000 TL olarak kaldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 2025 yılı maaş promosyon ihalesini tamamladı. 21 Ekim Salı günü saat 14.30’da gerçekleştirilen ihale, Emniyet Teşkilatı’nın resmi sosyal medya hesapları ve Polis Radyosu üzerinden canlı yayınlandı.

Yaklaşık 330 bin polis memurunu kapsayan dev ihalede, iki büyük banka son tura kaldı: Vakıfbank ve İş Bankası. Rekabetin oldukça yüksek geçtiği görüşmelerin ardından Vakıfbank, 90 bin TL’lik teklifini artırmayacağını bildirirken, İş Bankası teklifini 100 bin TL’ye çıkararak ihaleyi kazandı.

3 Yıl Geçerli Olacak Promosyon Anlaşması

Emniyet Genel Müdürlüğü, yapılan değerlendirmeler sonucunda Türkiye İş Bankası A.Ş. ile 3 yıl süreli maaş promosyon sözleşmesini imzaladı.
Bu kapsamda, her bir polis memuruna 100 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

EGM tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatıyla, nihai teklif öncesinde her iki banka yeniden değerlendirmeye davet edilmiştir.
Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. 90.000 TL’lik teklifinde değişiklik yapmamış, Türkiye İş Bankası A.Ş. ise teklifini 100.000 TL’ye yükseltmiştir.
Yapılan nihai değerlendirme sonucunda, İhale Komisyonu tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin teklifi, en yüksek teklif olduğu için uygun bulunmuştur.
İhaleye katılım sağlayan tüm bankalara teşekkür ediyor, ihale sonucunun Emniyet Teşkilatımız mensuplarına hayırlı olmasını diliyoruz.”

Polis Teşkilatında Büyük Memnuniyet

Promosyon anlaşmasının açıklanmasının ardından, Emniyet personeli arasında büyük bir memnuniyet oluştu.
Sosyal medya platformlarında çok sayıda polis memuru, “Emeğimizin karşılığını aldık”, “Tarihi bir anlaşma” ve “100 bin TL helali hoş olsun” gibi yorumlarla memnuniyetlerini dile getirdi.

Uzmanlara göre bu anlaşma, kamu çalışanları için gelecek dönemlerde yapılacak promosyon görüşmelerinde referans teşkil edecek bir örnek olacak.

Finans analistleri, bankalar arasındaki rekabetin artmasının, memur maaş promosyonlarının genel seviyesini yükselteceğini belirtiyor. Özellikle kamu kurumlarının 2025 yılı için yapacağı yeni ihalelerde bu rakamın “psikolojik sınır” olarak değerlendirileceği yorumları yapıldı.

Promosyon Sürecinin Şeffaf Yönetimi Takdir Topladı

EGM’nin bu yılki promosyon ihalesi, önceki yıllara kıyasla daha şeffaf ve katılımcı bir yöntemle yürütüldü. Canlı yayınla kamuoyuna açık şekilde gerçekleştirilen süreç, kamu kurumlarında örnek bir uygulama olarak gösterildi.

Teşkilat kaynakları, ilerleyen dönemlerde benzer uygulamaların diğer kamu kurumlarında da yaygınlaştırılmasının, hem personel memnuniyetini hem de rekabet ortamını artıracağını ifade etti.


Öğretmenlere Özel İndirimli Biletle Yurt İçi Seyahat İmkanı!...

Nedret İlhan Keten Ortaokulu Matematik Öğretmeni Zeliha Bolkent Hayatını Kaybetti!

Öğretmenlerin Ek Ders Ücretine %19,39’luk Kritik Zam! Saatlik Ücret 194 TL’ye Yükseliyor!

MEB’den Ortak Sınav Sonrası Öğretmenlere Kritik KVKK Uyarısı! Sosyal Medyada Not Paylaşımı Kesinlikle Yasak!

8 Kasım Zafer Bayramı: Tarihin Altın Sayfası

Ağrı'daki Öğretmen Davası, Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Kararıyla Emsal Oldu!

'İnce Hastalık' Teşhisi Konulan Deneyimli Öğretmen Hayatını Kaybetti!

Öğretmenlerin Yüzü Güldü: Bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Tarihin En Yüksek Maaş Promosyonu Anlaşması!

40 Yaşındaki İngilizce Öğretmeni, Yaşam Mücadelesini Kaybetti!

MSB'den Suriyeli Askeri Öğrenci İddialarına Sert Yanıt!

Adalet Bakanlığı Yönetmeliği Yayımlandı: Hafta Sonu Noterlik Mesaisi Standartlaştı!

Norm Fazlası Öğretmenlerin Re'sen Ataması İptal Edildi!

Staj Başlangıcı Sigortalılık Başlangıcı Sayılacak mı? İşte Kanun Teklifinin Getirdikleri!

MEB’den Okul Öncesi Öğretmenlerine Dev Destek! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Uygulama Videoları Yayında!

11. Yargı Paketi Meclis’e Ne Zaman Geliyor? Af Beklentisi Yerine İnfaz Düzenlemesi Öne Çıkıyor

Arnavutköy Korkmaz Yiğit AL Öğretmeni Ayşe Bumedien Hayatını Kaybetti!

Marmara Depremi Sonrası İstanbul Okulları Kapsamlı Denetimde! MEB'den 'Güvenli Okul' Açıklaması!

Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmî Gazete'de Yayımlandı!

Yeni Jandarma Kıyafet Yönetmeliği Resmen Yürürlükte: Dövme Yasağı Netleşti!

Milli Eğitim Akademileri Geliyor! Yönetici Ek Dersleri Artacak mıydı? Beklenti Boşa Çıktı!

Bedelli Askerlik Ücretine Rekor Zam Geliyor! Ocak 2026'da 330 Bin TL Eşiği Aşılabilir!

Öğrenci Servisi Metrelerce Yükseklikten Devrildi! Olay Yerine Çok Sayıda Jandarma ve Sağlık Ekibi Sevk Edildi!

Bakan Şimşek'in Açıklaması Sonrası Tüm Harçlar Netleşti: Pasaport, Ehliyet ve Harçlara %25,49 Zam Geliyor!

Öğretmenlerin En Büyük Sorunları Neler? Bürokratik Yük, Proje Yorgunluğu ve Maarif Modeli Sahadaki Etkileri Gündemde!

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN 17 BİN PERSONEL MÜJDESİ! Hemşire ve Ebe Alımları Hangi Tarihlerde Yapılacak?

ÖMK Sonrası İlk Büyük Düzenleme: Yönetici Sınav Konuları Güncellendi!

Yenipazar'da Görev Yapan Özel Eğitim Öğretmeni Merve Kaplan Vefat Etti!

Öğretmenlere Yeni Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Başlıyor!

Enkaz Altında Dram: “İyi ki doğdun ortancamız” Notu Yürekleri Dağladı

Urla İlçe MEB'de Görevli Bekir İnan Hayatını Kaybetti!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7