11189,50%1,65
42,56% 0,00
49,56% 0,00
5739,34% -0,11
9297,33% 0,17
Bursa eğitim camiası, Nilüfer ilçesinden gelen acı haberle sarsıldı. Ali Karasu İlkokulu Müdürü Yusuf Gözütok, yaşamını yitirerek tüm sevenlerini ve öğrencilerini yasa boğdu. Vefat haberi üzerine Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü, yayımladığı taziye mesajında merhuma rahmet dileyerek kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı dileklerini iletti. Merhum müdürün cenazesi, yarın öğle namazını müteakip Beşevler Çamlıca Somuncu Baba Camii'nden kaldırılacaktır.
Bursa Nilüfer’de Büyük Üzüntü: Ali Karasu İlkokulu Müdürü Yusuf Gözütok Hayatını Kaybetti
Bursa – Bursa'nın Nilüfer ilçesi eğitim camiası, Ali Karasu İlkokulu’nun sevilen ve deneyimli müdürü Yusuf Gözütok’un vefat haberiyle derin bir üzüntüye boğuldu. Uzun yıllar eğitim alanında hizmet vermiş olan Yusuf Gözütok’un ani kaybı, başta ailesi ve yakınları olmak üzere, tüm meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Gözütok'un görevi süresince okula yaptığı katkılar ve öğrencileri üzerindeki olumlu etkileri, vefatının ardından saygıyla anılmaya başlandı.
Okul müdürünün vefat haberinin duyulmasının hemen ardından Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü, resmî bir taziye mesajı yayımlayarak acılarını dile getirdi. Mesajda, merhum Yusuf Gözütok’un eğitim camiası için önemli bir değer olduğu belirtilerek, ailesine başsağlığı dilekleri iletildi:
“Nilüfer ilçesi Ali Karasu İlkokulu Müdürümüz Yusuf Gözütok, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza başsağlığı dileriz.”
Eğitim camiasını yasa boğan Müdür Yusuf Gözütok’un cenaze programı da belli oldu. Merhumun naaşı, yarın öğle namazını müteakip Beşevler Çamlıca Somuncu Baba Camii’nden kaldırılacaktır.
Sevenlerinin ve meslektaşlarının yoğun katılımının beklendiği cenaze töreninin ardından, Yusuf Gözütok’un naaşı, Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Müdür Gözütok, eğitimdeki izleri ve güler yüzüyle Bursa eğitim camiasının hafızasında yaşamaya devam edecektir.