Tarih: 27.11.2018 22:13
Lise öğrencisi bu mesajı bırakıp 7. kattan atlayarak intihar etti
Zonguldak'a bağlı Erağli kazasında yaşanan intihar olayı eğitim camiası başta olmak üzere tüm ülkeyi üzdü. 15 yaşında olan ve liseye devam eden genç kız, sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından, 7. katına çıktığı binadan kendisini aşağıya bırakmak sureti ile intihar etti. İntihar girişimi esnasında ise olayı izlemek maksadı ile yüzlerce vatandaş binanın etrafına toplandı
Ölmeden önce intihar edeceğini net bir mesajla sosyal medya üzerinden duyuran Melis K.'nin 've ben ölmek isteyen bir kız için çok bile yaşadım' paylaşımında bulunduğu belirlendi. Bu mesajı paylaşan genç kız bugün Ereğli ilçesininı Süheyla Erel Sokak üzerindeki bir iş merkezinin yedinci katında vuku buldu.
Genç kızın intiharı ile ilgili iddiaya göre, lise 2. sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki genç kız M.K.'nın okulun öğlen arasında arkadaşları ile arasında bir münakaşa yaşandı. arkadaşları ile tarsışan çocuk yaştaki Melis, tartışmanın zerinden bir süre geçmesinin ardından iş merkezinin 7. katından kendisini boşluğa bırakarak beton zemine düştü. Olaya şahitlik eden çok sayıda vatandağın korkunç olayı haber vermesinin akabinde olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde genç kızın hayatını kaybettiğini tespit edildi.
Yaşanan intihar eylemin sonrasında yaşamını yitiren lise öğrencisinin arkadaşları olaydan sonra büyükşok yaşayarak gözyaşlarına boğulurken, Melis'in babası da olahı haber alarak olay yerine geldi.
Babası kızının cansız bedenine sarıldıktan sonra feryat ederek, "Kızım sen ne yaptın? Ben sensiz ne yaparım?" sözleri ile acısını yaşadı. Bu esnada olayı haber alarak olay mahalline gelen genç kızın annesi de sinir krizleri geçirdi.
SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIM
Merkez Anadolu Lisesi 10'.ncu sınıfına devam eden Melis K.'nin sosyal medya hesabı üzerinbden 've ben ölmek isteyen bir kız için çok bile yaşadım' paylaşımında bulunduğu belirlendi.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —